Servicii

Realizăm proceduri stomatologice menite să restabilească zâmbetul complet al pacientului. La baza acestora se afla implantul dentar, o componentă chirurgicală care interfețează cu osul maxilarului sau craniului pentru a susține o proteză dentară, cum ar fi coroana, puntea dentară, proteza și acționează ca o ancoră ortodontică.

Tratamentul endodontic sau tratamentul de canal tratează țesutul moale din interiorul dintelui. Deși există multe proceduri chirurgicale care pot fi efectuate pe ntru a salva un dinte, cea mai frecventă procedură implică tratamentul de canal.

Oferim servicii stomatologice dedicate sănătății orale a copiilor din perioada copilariei, în perioada adolescenței. Deținem experiența și calificările necesare pentru îngrijirea dinților, gingiilor și gurii copilului pe parcursul diferitelor etape ale copilăriei.

Stomatologia este o specialitate medicală largă care se ocupă de dinți, gingii, nervii și maxilarul, în timp ce ortodonția este o specialitate în stomatologie care se concentrează pe corectarea mușcăturilor, a ocluziunii și a rigidității dinților.

Estetica dentara Implică o serie de tratamente dentare concepute pentru a spori zâmbetul și corectarea dinților crăpați, decolorați și neuniform distanțați. Pacienții pot alege dintr-o varietate de soluții cosmetice pentru stomatologie, pentru a restabili sănătatea și vitalitatea zâmbetului lor.